Yvonne Kuipers

Over Yvonne Kuipers

Yvonne is onze gezellige ‘Brabo’, al woont ze al 30 jaar in Wijk. Zit nooit om een praatje verlegen en lijkt heel de stad te kennen. Yvonne is behulpzaam, enthousiast en heeft het beste met iedereen voor.

Het leukste aan het vak? Elke dag is anders, de hectiek in dit jonge dynamische bedrijf en de tevreden berichten van onze klanten. Daar doen we het tenslotte allemaal voor!

Je kunt Yvonne op maandag, dinsdag en donderdag tegenkomen op ons kantoor of aan de telefoon krijgen als je belt.

Ervaring van: Dhr. M. Kragten

Super services. Goed geholpen en meegedacht. We werden overal netjes van op de hoogte gebracht. Binnen 2 weken verkocht wat wil je nog meer.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

8.8

Ervaring van: Dhr. H. van Gelderen

Ons nieuw gekochte huis stond te koop bij Beumer. Tijdens de bezoeken werden we met veel enthousiasme door het huis rondgeleid. Veel vragen over het huis kon hij direct beantwoorden of werden later snel telefonisch of via de mail beantwoordt. Gezien deze ervaring hebben we ook voor Beumer gekozen voor de verkoop van ons eigen huis. Ik kijk dan ook erg tevreden op terug over het verkoopproces van ons huis. Afspraken werden nagekomen en vragen snel beantwoordt door Rolan zelf of door zijn collega's.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9.8