Skip to content

Te Koop: woonhuis Dijkstraat 13 3961 AA Wijk Bij Duurstede

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 629.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Wijk Bij Duurstede Dijkstraat 13

Dijkstraat 13 te Wijk bij Duurstede

Wonen op de mooiste locatie van Wijk bij Duurstede met prachtig uitzicht op de stadshaven en rivier. Wonen in de binnenstad maar ook in het buitengebied van het rivierenlandschap. Het huis ligt aan de autoluwe kant van de Dijkstraat vlak bij de Molen ‘Rijn en Lek’, Het pand behoort tot het beeldbepalende en beschermde stadsgezicht. Vanuit de woonkamer is er een schitterend vrij uitzicht over de haven, rivier en uiterwaarden. In de haven en op de rivier is altijd wat te zien en te beleven. Aan de achterkant uitzicht op de binnentuin en vanuit de tuin zicht op de kenmerkende molen.
Het huis is in perfecte staat van onderhoud. Hardhouten kozijnen met deuren en ramen voorzien van dubbel glas. Op het goed geïsoleerd platte dak liggen vier zonnepanelen met voldoende ruimte om er een groot aantal bij te leggen. In 2017 is een nieuwe HR combiketel (Nefit) geplaatst. Alles samen zorgt voor een laag energieverbruik. Recentelijk zijn de steile trappen in het huis vervangen voor ‘luie’ trappen. Het huis is van buiten professioneel geschilderd.
Een ommuurde ruime tuin met een aangebouwde berging en een schuur achterin de tuin. Het huis heeft een brede gang vanaf de voordeur naar de achterdeur/tuin.

Indeling:
Half verdiepte droge kelder/souterrain (11m²) onder de keuken waardoor de keukenvloer ca 1,5 meter boven straatniveau ligt.

Begane grond. Betegelde grote hal van voor tot achter het huis (12 x 1.75/1,15m), die als gang doorloopt naar de tuin. Toilet onder de trap. Aan de achterzijde van het huis een grote slaapkamer (17m²). (Berging/atelier (8m²) die vanuit de slaapkamer alsook van uit de tuin bereikbaar is. Tuin ca 100m² met daarachter, grenzend aan de tuin, een grote schuur (13m²).

Eerste verdieping. Aan de voorzijde van het huis is een grote moderne woonkeuken (25m²), met diverse inbouwapparatuur en inbouw houthaard.
Lage tussenverdieping (17m²) die als zolder/berging wordt gebruikt.

Tweede verdieping. Aan de voorzijde van het huis een grote woonkamer (36m²) met een uniek uitzicht op haven en rivier. Aan de achterzijde van het huis zijn twee slaapkamers (11m²/10m²). Badkamer met bad, douche en toilet (5m²). Bergruimte met CV.

Kortom: Dit soort objecten komen zelden te koop! Kom snel kijken voordat dit prachtige pand verkocht is.

  • 151 m2
  • 210 m2
  • 3

Kenmerken Dijkstraat 13

Overdracht

Koopprijs€ 629.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte210 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie151 m2
Inhoud632 m3

Bouw

Soortherenhuis
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1653
Dak typeplat dak
Isolatievormendakisolatie, dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Om de zonnegrens te bekijken dient U eerst de cookies te accepteren.

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging

Vergelijkbaar woningaanbod