Skip to content

Te koop: bouwgrond Nedereindseweg 541A 3546 PN Utrecht

Beumer Vleuten - De Meern
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 775.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Utrecht Nedereindseweg 541A

Te koop bouwgrond aan de Nedereindseweg 541 A!

Bent u op zoek naar een kavel (eventueel inclusief uitgewerkt plan)? Bij de Nedereindseweg 541 A krijgt u de kans om echt het huis van uw dromen te realiseren! De vraagprijs van de bouwgrond bedraagt € 775.000,– k.k. Mocht u interesse hebben in deze optie, is het belangrijk om te weten dat er op de kavel nog bestaande oude opstallen aanwezig zijn, welke in opdracht van koper gesloopt dienen te worden. Nadat u de bestaande opstallen gesloopt heeft, kunt u op deze kavel uw eigen droomhuis ontwikkelen.

Indien gewenst is er voor deze kavel een bouwplan door een aannemer opgesteld. Deze optie, bouwgrond incl. villa, heeft een vraagprijs van € 1.241.000,– k.k. Graag informeren wij u verder over de reeds uitgewerkte bouwplannen, de tekeningen, technische omschrijving en bouwkostenindicatie.

Kenmerken:
-Vraagprijs € 775.000,– k.k excl. bouwplan
-Vraagprijs € 1.241.000,– k.k. incl. bouwplan
-Oppervlakte totaal: ca. 3.200 m²
-Afmeting kavel: ca. 77 x 36 m
-Hoofdgebouw: maximaal 800 m3, goothoogte 4 m, bouwhoogte 9 m
-Bijgebouw: bouwhoogte 3 m of met kap 4,5 m
-De kavel wordt verkocht op basis van kosten koper en niet v.o.n.
-Bestemming is wonen met de mogelijkheid voor een aan-huis-verbonden bedrijf. Ook een bed & breakfast en hobbymatig agrarisch gebruik is toegestaan.

Let op: de getoonde beelden en bijlagen dienen slechts ter inspiratie, maar zijn wel bruikbaar ter voorbereiding op uw bouwplan. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Omgeving:
Gelegen aan een rustige landweg nabij Utrecht, Nieuwegein en Leidsche Rijn in parkachtig, agrarisch gebied met goede uitvalswegen naar de snelwegen A2 en A12. Op circa 15 min afstand van de binnenstad van Utrecht en Nieuwegein.

Een particuliere bouwkavel betekent zelf bouwen. Een eigen kavel betekent ook bouwen aan uw woonwensen. De grootte van uw woning, het ontwerp, het aantal kamers en de indeling, u heeft het allemaal zelf in de hand.

Kenmerken Nedereindseweg 541A

Overdracht

Vraagprijs€ 775.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Nedereindseweg 541A

Vergelijkbaar woningaanbod