Skip to content

Te koop: woonhuis Athenestraat 2 3541 ER Utrecht

Beumer Vleuten - De Meern
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 825.000,- v.o.n.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Utrecht Athenestraat 2

Nagenoeg aan de overzijde van het strand bij Oog in Al verrijst Utrecht Nieuw Oost. Een nieuw stukje karakteristiek centrum in Utrecht.
Met de bouw van o.a. Hooge Steenen gaat het dáár gebeuren en wordt dáár straks geleefd.

Wonen mèt karakter en alle comfort, met een rustgevend uitzicht op het water. Gelegen in alle rust en toch midden in het leven.
Het woningaanbod is binnen het plan is enorm divers. Er zijn herenhuizen vanaf 180 m² groot. Zelfs als je een huis van 218 m² zoekt, slaag je hier.

De herenhuizen zijn alles behalve doorsnee. Achter de charmante gevels gaat iets bijzonders schuil. De meeste herenhuizen hebben een 7 meter hoge vide!
En plafondhoogtes van wel 4,20m !! Doordat de kamers allemaal zo ruim zijn, kun je er echt je eigen draai aangeven. Een woonkeuken, werkruimte aan huis, game room, slaapkamer met inloopkast… droom en creëer hier in Hooge Steenen een thuis.

Let op: De bouw van Hooge Steenen Parkblok is begonnen.
Gezien de stand van de bouw zijn er optioneel nog mogelijkheden tot personalisering. Vraag bij de makelaar naar de mogelijkheden. .

Nieuw Oost
Nieuw Oost vormt straks de entree tot Leidsche Rijn en verbindt de nieuwe wijk met de oude stad. Hier woon je in het centrum van Leidsche Rijn, vlak bij het Amsterdam-Rijnkanaal.
Wat een fantastische plek met veel groen en water! Alle ruimte, ook in huis en dat zonder dat je ook maar iets van het stadse leven hoeft te missen.

Vanaf Hooge Steenen in Nieuw Oost wandel of fiets je zo naar de winkels, voorzieningen, horeca en uitgaansgelegenheden in Leidsche Rijn Centrum. En wil je meer? Steek de brug over en binnen 10 minuten bevind je je in hartje Utrecht.

Nieuw Oost onderscheidt zich van andere wijken in Leidsche Rijn door de levendigheid en compacte, stedelijke bebouwing. De straatjes en het hoogteverschil doen je straks wellicht denken aan de binnenstad.
Mensen zitten op bankjes voor de deur, planten groeien langs de gevel en kinderen spelen op straat. Een praatje is zo gemaakt. Als je wilt. Want achter de huizen gaan tuinen met volop privacy schuil.

Het klassieke karakter uit de 19e eeuw, het comfort van nu.

  • 218 m2
  • 3

Kenmerken Athenestraat 2

Overdracht

Koopprijs€ 825.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte218 m2
Inhoud654 m3

Bouw

SoortHerenhuis
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2020
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd, HR glas

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Athenestraat 2

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

343.038

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

75%

20% NL

20%

20% NL

5%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod