Skip to content

Te huur: woonhuis Beurszwam 12 3451 HT Vleuten

Beumer Vleuten - De Meern
Neem contact met mij op

Verhuurd

€ 1.195,- p/m

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. huur Vleuten Beurszwam 12

Per direct beschikbaar

Foto’s zijn van een vergelijkbare woning

Indeling
Via de hal, met separaat toilet, komt u uit in de ruime woonkamer (ca. 37m2), met luxe open keuken. Doordat deze woning in het midden een lijnkeuken heeft, ontstaat echt een losse eethoek. Vanuit de woonkamer heeft u middels de schuifpui toegang tot de heerlijke tuin. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan en de luxe badkamer met ligbad en tweede toilet. Op de tweede verdieping er voorbij de overloop een vierde slaapkamer, die ook uitermate geschikt is voor andere doeleinden.

Is er momenteel geen woning beschikbaar?
Reageer dan snel en schrijf uzelf in als ‘zoeker’. Als ingeschreven zoeker krijgt u voorrang bij toewijzing; zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw zoekwensen ontvang u hierover direct bericht. Voor het inschrijfformulier kunt u ons een email sturen en wij zenden u de informatie toe.

WONEN IN HET BUITENGOED VLEUTERWEIDE.

Wonen in het buitengoed is genieten van een royale, comfortabele eengezinswoning met een fraaie ligging. Gelegen in de wijk De Erven, aan de rand van Vleuterweide en op loopafstand van het station van Vleuterweide. U geniet hier volop aan een rijke omgeving met groen, bomen en waterpartijen. De uitvalswegen A2 en A12 zijn uitstekend te bereiken.
Binnen dit project van 44 woningen is een diversiteit in typen te vinden. Een ding hebben ze allemaal gemeen; de woningen hebben een eigentijdse uitstraling met klassieke elementen zoals de Franse balkons en erkers. En zeker de voorgevel is bijzonder. Dankzij het overstek met kolommen ontstaat een sfeervolle entree.

Vleuterweide
Vanwege de ligging, pal tegen het Groene hart van de Randstad en tussen de dorpskernen van De Meern en Vleuten, heeft Vleuterweide een landelijke en dorpse sfeer gekregen, waarbij zoveel mogelijk oude landschapselementen en wegen bewaard zijn gebleven. Ook grenst Vleuterweide aan het Maxima Park, het 300 hectare groen middengebied van Leidsche Rijn met volop mogelijkheden voor ontspanning, sport en cultuur.

Compleet een veelzijdig
Het Buitengoed ligt in het meest noordelijke deel van Vleuterweide. De wijk heeft royale kavels, brede lanen en veel openbaar groen. Aan de zuidzijde van “Het Buitengoed” is het Vleuterweide centrum gerealiseerd, met veel winkels en een groot aantal voorzieningen.

De foto’s zijn van een vergelijkbaar woningtypen en geven een goede impressie van de ruimte weer. De kleurstelling van de keuken kan onderling verschillen, de woningen zijn meestal niet voorzien van een vloerbedekking en zijn niet gestoffeerd.

Huurvoorwaarden zijn o.a.;
– Huurtermijn, minimaal 1 jaar.
– De inkomenseis voor een huurwoning is over het algemeen: 4 x de maandhuurprijs = bruto maandinkomen, bijvoorbeeld voor een huurwoning van € 1.000,00 dient het bruto maandinkomen 4 x € 1.000,00 = € 4.000 te bedragen (u mag het eventuele tweede inkomen maximaal voor 50% meetellen.
– Wanneer u zelfstandig ondernemer bent dan dient u onder andere ca. 2 jaar te zijn ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel. Het stellen van een bankgarantie ter grootte van 3 a 6 maanden huur maakt deel uit van het huren van de woning.
– U mag geen betalingsachterstand hebben bij uw huidige verhuurder of hypotheekverstrekker.

Huurprijs is exclusief gas/water/licht, gemeentelijke belastingen en eventuele servicekosten.

  • 120 m2
  • 4

Kenmerken Beurszwam 12

Overdracht

Huurprijs€ 1.195,- p/m
AanvaardingPer datum

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte120 m2
Inhoud418 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2010
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDubbelglas, Volledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Beurszwam 12

Marktcijfers van Utrecht

Gemiddelde verkoopprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod