Win een aankoopmakelaar

Je bent eruit; je gaat een huis kopen. Misschien is het je eerste huis, zoek je een groter huis of juist een kleiner huis. Wat de reden ook is, met de lage rente is dit hét moment om je plannen waar te maken. En daar helpen onze makelaars je graag bij.

Er breekt een spannende maar ook leuke tijd aan. Een huis kopen doe je tenslotte niet dagelijks. Daarom kan het verstandig zijn een aankoopmakelaar in te schakelen. Een aankoopmakelaar helpt je en ondersteunt je bij de aankoop van een huis. Van het zoeken van een woning tot het onderhandelen en de overdracht. Lees hier hoe onze aankoopmakelaars te werk gaan.

 

Actievoorwaarden Win een aankoopmakelaar

  1. De actieperiode is geldig vanaf dinsdag 22 februari 2021 tot en met 31 maart 2021
  2. De actie is als volgt: laat je gegevens achter en maak kans op gratis aankoopbegeleiding. De aankoopmakelaar begeleidt je bij de aankoop van een woning of appartement en ondersteunt je bij maximaal 3 bezichtigingen, onderhandelingen en juridische afhandeling.
  3. Beumer Garantiemakelaars behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Melding hiervan zal worden gedaan op beumerwijkbijduurstede.nl/win-een-aankoopmakelaar
  4. Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de actie kunnen van deelname worden uitgesloten
  5. Beumer Garantiemakelaars is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
  6. De geboden aankoopbegeleiding is niet inwisselbaar voor geld.
  7. Door deelname aan de Actie geef je Beumer Garantiemakelaars toestemming je via email en telefonisch te benaderen.
  8. Door deelname aan de Actie verklaart de Deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande