Rolan Dirksen

Over Rolan Dirksen

Directeur maar bovenal makelaar en taxateur in hart en nieren. Alleen begonnen in 2018 en nu al uitgegroeid naar een team van 4 medewerkers. Stress en te moe komen in Rolan zijn woordenboek niet voor. Niets is te veel en hij doet alles vol enthousiasme. Het leukste aan het vak? ” De diversiteit aan woningen en opdrachtgevers. Geen dag is hetzelfde! Daarbij het leggen van schakels waardoor er een perfecte match ontstaat.”

Wil je Rolan uitnodigen voor een gesprek bij je thuis om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ervaring van: Mevr. van der Niet

Hele kundige makelaar. Vriendelijk. Geen moeite is te veel. Geweldige mensen op kantoor die je overal bij helpen en adviseren. Als ik ooit nog een huis zou kopen of verkopen, is er voor mij maar een makelaar en dat is Beumer en Dirksen.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9.8

Ervaring van: Mevr. van den Heuvel

Het contact met Beumer & Dirksen verliep heel prettig. Altijd vriendelijke mensen aanwezig om je te woord te staan, heldere communicatie, snel antwoord op je vragen, goed advies en kennis van de markt.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Nodig makelaar uit

Via dit formulier kun je Rolan Dirksen uitnodigen voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.