Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer & Dirksen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

In Wijk bij Duurstede zijn er veel makelaars. Wij kwamen in aanraking met Beumer door een andere bezichtiging. Roland zijn enthousiasme heeft er voor gezorgd dat wij met Beumer in zee gingen. Hij zag de mogelijkheden in ons huis. Daarnaast heeft hij ook nog een heel goed team ( net zo enthousiast) op kantoor die ons perfect hielpen met alle vragen en alle formele afhandelingen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.5

Rolan en het hele team hebben het super gedaan. Regelmatig contact gehad, met goede afloop. Ben zeer tevreden!

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

8.8

Alles ging zoals gepland. Ook het systeem (move) is makkelijk te gebruiken. Dit is wel een makelaar die naar je luistert en geeft je een fijn gevoel bij het verkopen van je huis.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Rolan heeft tenminste ook humor en maakt van elke koop en verkoop een feestje,maar daartegen is hij heel kundig, haalt er uit wat er in zit. Top !

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Ons nieuw gekochte huis stond te koop bij Beumer. Tijdens de bezoeken werden we met veel enthousiasme door het huis rondgeleid. Veel vragen over het huis kon hij direct beantwoorden of werden later snel telefonisch of via de mail beantwoordt. Gezien deze ervaring hebben we ook voor Beumer gekozen voor de verkoop van ons eigen huis. Ik kijk dan ook erg tevreden op terug over het verkoopproces van ons huis. Afspraken werden nagekomen en vragen snel beantwoordt door Rolan zelf of door zijn collega's.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

8.3

Wij zijn erg blij dat wij deze makelaar hebben gekozen!! Zijn goed begeleid en alles is netjes afgewerkt.

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer & Dirksen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,4

Bij Beumer & Dirksen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,4. Benieuwd waarom?