Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer & Dirksen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Het contact was prettig en prima, en er is over de hele aankoop geen verkeerd woord te zeggen. Ik zou deze aankoop makelaar zeker aanbevelen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Dat Wesley de Keijzer ons huis zou gaan verkopen was al afgesproken. Hij kon echter niet onze aankoop makelaar worden omdat wij te ver uit deze regio zochten. Wesley bleef geïnteresseerd in onze zoektocht. We vonden zo snel een geschikt huis dat we er niet eens aan toe kwamen om daar een aankoopmakelaar in te schakelen. Spontaan bood Wesley zijn hulp aan en zocht een aantal zaken voor ons uit, deed de bieding voor ons en hielp vervolgens met het voorlopige koopcontract. Daar hebben we veel aan gehad. Hij weet net iets beter waar je op moet letten en heeft onze duidelijke uitleg gegeven over een aantal zaken. Wesley is een betrokken makelaar, die snel kan schakelen en goed met je meedenkt. Voor ons een waardevolle toevoeging.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Wij zijn uitstekend geholpen door Beumer & Dirksen. Omdat we zowel een huis hebben aangekocht, als een huis hebben verkocht, hebben we alle facetten meegemaakt. Makelaar Wesley de Keijzer heeft bewezen de markt heel goed te kennen en zat steeds goed met zijn advies. Wesley communiceert duidelijk en altijd op tijd. Hierdoor hebben wij een tot nu toe probleemloze aan- en verkoop meegemaakt. We zijn dus heel tevreden en kunnen deze makelaar dus van harte aanbevelen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Super professionele, meedenkende organisatie, altijd bereikbaar voor advies en tips. Schakelt snel en ook voor persoonlijke aanvullende vragen denken ze graag mee. Ik ben blij dat ik voor Beumer & Dirksen heb gekozen en raad iedereen aan dat ook te doen.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

8.5

Vlotte service, altijd bereid iets extra's te doen, gaf ons direct het gevoel dat we er samen aan werkten om de woning te verkopen.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

10

Ik was al bekend met de werkwijze van deze makelaar i.v.m. de verkoop van een woning van een kennis. Dit is de reden waarom ik besloten heb met hen in zee te gaan. Zeer vriendelijke benadering van alle medewerk(st)ers. Kundige adviezen gekregen en mijns inziens zeer goede prijsindicatie gehad. Bedankt!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer & Dirksen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,6

Bij Beumer & Dirksen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,6. Benieuwd waarom?