Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer & Dirksen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

Bekijk de volledige review van Dhr. H. van Gelderen

9.8

Ons nieuw gekochte huis stond te koop bij Beumer. Tijdens de bezoeken werden we met veel enthousiasme door het huis rondgeleid. Veel vragen over het huis kon hij direct beantwoorden of werden later snel telefonisch of via de mail beantwoordt. Gezien deze ervaring hebben we ook voor Beumer gekozen voor de verkoop van ons eigen huis. Ik kijk dan ook erg tevreden op terug over het verkoopproces van ons huis. Afspraken werden nagekomen en vragen snel beantwoordt door Rolan zelf of door zijn collega's.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

8.3

Wij zijn erg blij dat wij deze makelaar hebben gekozen!! Zijn goed begeleid en alles is netjes afgewerkt.

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Mevr. Lia van Trijp

10

Voor iedereen is de verkoop van je woning best spannend. Rolan dirksen heeft ons daar geweldig bij geadviseerd en begeleid. Alles werd zeer goed gecommuniseerd door het hele team. Altijd weer gezellig om ook even op kantoor te komen. Ik kan een ieder zeker dit makelaarsteam aanraden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

9

Rolan en zijn collega's zijn deskundig en fijn om mee samen te werken. Van het begin tot het einde hebben zij ons goed geholpen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

10

Heel fijn contact. Voor alle vragen kan je bij hem terecht en heeft me ook perfect geholpen aan een andere woning. Ik ben heel tevreden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Mevr. Van Asperdt

9.8

Rolan Dirksen is heel vriendelijk, benaderbaar en enthousiast. We hebben hem in ons aankooptraject leren kennen als een zeer vakkundig makelaar. Hij weet zeer goed de belangen te borgen en is helder en duidelijk in uitleg en communicatie. Dit maakt dat we hem ook gevraagd hebben om voor ons huidige pand de verkoopbelangen te behartigen. Resultaat: op zeer korte termijn kijkers en kopers en binnen 3 weken de ondertekening van het voorlopige koopcontract!! Prijsstelling is goed en transparant! Zijn netwerk zeer goed op orde! Wij zijn bijzonder tevreden over beide trajecten, het contact met kantoor verloopt soepel, prettig en adequaat en er is veel kennis van markt en marktwaarde. Rolan, dank!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

Beumer & Dirksen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,4

Bij Beumer & Dirksen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,4. Benieuwd waarom?