Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer & Dirksen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.3

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen. Heel relaxed eerste contact met duidelijk perspectief. Beumer & Dirksen Garantiemakelaars zijn deskundig, kennen de markt, zijn vriendelijk en betrokken. Direct laten weten dat er bezichtigingen zijn en de terugkoppeling hiervan is uitstekend. E.e.a. heeft geleid tot een snelle verkoop van mijn appartement. Ik wil heel het team hartelijk bedanken voor hun inzet. Met vr gr Ton van Daalen (Een zeer tevreden verkoper)

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9

Het contact met de makelaar verliep uitstekend. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen en acties.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Rolan is een aimabele en enthousiaste persoon. Verder heeft hij gedegen kennis op zijn vakterrein. Eventuele hick-ups strijkt hij schijnbaar zonder enige moeite glad. En bovenal is hij een mens-mens: zowel voor zijn cliënten als voor zijn team. Ik zou zó opnieuw mijn huis door hem laten verkopen. Je krijgt dus waar voor je geld. Een aanrader.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

In Wijk bij Duurstede zijn er veel makelaars. Wij kwamen in aanraking met Beumer door een andere bezichtiging. Roland zijn enthousiasme heeft er voor gezorgd dat wij met Beumer in zee gingen. Hij zag de mogelijkheden in ons huis. Daarnaast heeft hij ook nog een heel goed team ( net zo enthousiast) op kantoor die ons perfect hielpen met alle vragen en alle formele afhandelingen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.5

Rolan en het hele team hebben het super gedaan. Regelmatig contact gehad, met goede afloop. Ben zeer tevreden!

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

8.8

Alles ging zoals gepland. Ook het systeem (move) is makkelijk te gebruiken. Dit is wel een makelaar die naar je luistert en geeft je een fijn gevoel bij het verkopen van je huis.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer & Dirksen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,4

Bij Beumer & Dirksen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,4. Benieuwd waarom?