Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer & Dirksen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.3

Super professionele, meedenkende organisatie, altijd bereikbaar voor advies en tips. Schakelt snel en ook voor persoonlijke aanvullende vragen denken ze graag mee. Ik ben blij dat ik voor Beumer & Dirksen heb gekozen en raad iedereen aan dat ook te doen.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

8.5

Vlotte service, altijd bereid iets extra's te doen, gaf ons direct het gevoel dat we er samen aan werkten om de woning te verkopen.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

10

Ik was al bekend met de werkwijze van deze makelaar i.v.m. de verkoop van een woning van een kennis. Dit is de reden waarom ik besloten heb met hen in zee te gaan. Zeer vriendelijke benadering van alle medewerk(st)ers. Kundige adviezen gekregen en mijns inziens zeer goede prijsindicatie gehad. Bedankt!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Super goed geholpen door Wesley van Beumer & Dirksen garantie makelaars. Ook het klanten contact vanaf kantoor was goed en duidelijk. Goed bereikbaar.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

goed en netjes geholpen als ik iets niet begreep kon ik altijd aankloppen respect hier voor erg blij met dehulp die ik ontvangen heb

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Contact met de makelaar zeer goed. De verkoop van ons huis was na drie dagen verkocht. De marktkennis van deze makelaar is bijzonder goed en de begeleiding is naar onze mening in orde. De prijs en kwaliteit zijn we ook zeer goed over te spreken. Naar onze mening kan het niet beter en bevelen we Beumer & Dirksen Garantiemakelaars aan iedereen aan.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer & Dirksen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,6

Bij Beumer & Dirksen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,6. Benieuwd waarom?