Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer & Dirksen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Makelaar was zeer betrokken en wij werden continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook de medewerkers op kantoor zijn correct en handelen snel. Alle contact liep via internet, e-mail en telefoon, dus ook corona proof. Kortom zeer tervreden.!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.3

Top ervaring met Beumer & Dirksen Garantiemakelaars! Goede communicatie, fijne terugkoppeling na de bezichtigingen en niet onbelangrijk, ons huis is heel snel verkocht. Ook het contact met kantoor was erg prettig. Een gezellig, informeel, maar zeker ook professioneel team! Al met al fijn begeleidt bij zowel de verkoop als aankoop van ons huis!

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

10

De samenwerking met Rolan en zijn team was super! We zijn goed geholpen tijdens het verkoopproces en hebben ons huis vlot verkocht. Zó hoort een goede makelaar te zijn. Betrouwbaar, vakkundig en uitstekende service. Absolute aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Rolan en Wesley zijn zeer enthousiast. Geven na iedere bezichtiging direct een terugkoppeling. Ook geven zo goede adviezen om de verkoop te stimuleren.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9

Kwam erg vakkundig over en ging mee in onze wensen. Communicatie verliep ook goed, goede terugkoppeling van bezichtigingen en kwam ook met goede punten om dingen anders aan te pakken. Ook de contacten met de rest van de collega's op kantoor verliep uitstekend. Waren erg behulpzaam en dachten goed mee. Ik zou deze makelaar zeker aanraden.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

Dit makelaarskantoor weet waar ze het over hebben. Een enthousiast en professioneel team welke op de hoogte is van de marktontwikkelingen, een aanrader!

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer & Dirksen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,6

Bij Beumer & Dirksen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,6. Benieuwd waarom?