Skip to content

BU31 appartement

3572 KK Utrecht

Beschikbaar

€ 250.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Utrecht BU31 appartement>
  4. Koop Utrecht BU31 appartement

BINNENKORT IN DE VERKOOP: Leef je leven voluit en kies straks voor één van de 46 fraaie nieuwbouwappartementen. Iets voor jou? Meld je aan op de website: bu31.nl zodat wij je op de hoogte kunnen houden. Want hier wil je straks wonen.

BU31
De ideale plek om te wonen

Wonen in een stoer, robuust en nieuw appartementengebouw in Utrecht Noordoost? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch kan het. In het 4e kwartaal van 2019 start namelijk de verkoop van BU31 Apartments aan de Van Esveldstraat in Utrecht.

Stel je eens even voor: een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn op loopafstand van het Griftpark en vlakbij de Utrechtse binnenstad. En met een OV-halte voor de deur. En het wordt nog mooier. BU31 ligt namelijk midden in de gewilde Zeeheldenbuurt. Aan de voorzijde kijk je uit over de rustige en groene Van Esveldstraat. Aan de achterzijde droom je eindeloos weg over het water van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Er komen twee- en driekamerappartementen in grootte variërend van circa 50 tot circa 90 m2. In veel verschillende types; dus keuze genoeg. Ieder appartement is voorzien van een balkon en in de half-ondergrondse parkeergarage vind je 20 parkeerplaatsen, individuele bergingen en een gemeenschappelijke stalling voor fietsen.

Je appartement in BU31 Apartments is zeer duurzaam, energiezuinig en volledig gasloos. Elke woning heeft namelijk zijn eigen warmtepomp waarmee de vloerverwarming en het warm water worden verzorgd. Bovendien ligt het dak van het gebouw vol met zonnepanelen waarmee de elektriciteit voor het gebouw grotendeels wordt opgewekt.

Via de royale centrale entree kom je in het indrukwekkende atrium dat baadt in het daglicht. Met dank aan de lichtstraat die zich bijna 20 meter boven het atrium bevindt, die de architect heeft ontworpen. Je voordeur grenst aan het atrium terwijl je woon- en slaapkamer aan de buitengevels liggen. En dat zorgt voor heerlijk brede en vooral heel lichte appartementen.

En wat dacht je hier van? Je kunt straks gebruik maken van een BU31 deelauto. De gemeente stelt vóór het gebouw twee parkeerplaatsen beschikbaar en wij zorgen voor de deelauto’s.

  • 47 m2
  • 1

Overdracht

StatusBeschikbaar
Koopprijs€ 250.000,-

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie47 m2
Inhoud125 m3

Bouw

Soortportiekflat

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging

Marktcijfers van Utrecht

Gemiddelde verkoopprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 254.990,-

Gemiddelde vraagprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 305.767,-

Gemiddelde verkooptijd in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 7698

Gemiddeld aantal verkocht in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 8145

Gemiddelde prijs/m2 in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 3.052