Gratis waardebepaling

Als je van plan bent je huis te gaan verkopen ben je natuurlijk benieuwd naar de waarde. Je kunt één van onze makelaars uitnodigen voor een gratis waardebepaling maar je kunt ook eerst een schatting van de waarde opvragen via onze online waardecalculator.

Waardebepaling: indicatie van de verwachte verkoopprijs

Een waardebepaling voeren we gratis uit en geeft een indicatie van de verwachte verkoopprijs. Bovendien is een waardebepaling geheel vrijblijvend en geven we je een verkoopadvies. Naar aanleiding van de waardebepaling en dit advies kun je besluiten of je de waarde interessant genoeg vindt om tot verkoop van je woning over te gaan of dat je er liever blijft wonen.

Online waarde-indicatie

Naast een waardebepaling bij jou thuis kun je ook online een indicatie van de waarde opvragen. Vul postcode, huisnummer en woningoppervlakte in en beoordeel de huizen die wij je vervolgens laten zien op vergelijkbaarheid. Voer daarna e-mailadres en telefoonnummer in en dan krijg je van ons een eerste rapportage toegestuurd. Vraag hier een waarderapport aan.

Maar let wel: deze indicatie is minder secuur dan een waardebepaling. Zaken zoals de staat van het huis, de exacte ligging en de directe omgeving hebben tenslotte allemaal invloed op de prijs. Dit kunnen we online niet goed bepalen.

De eerste stap naar een succesvolle verkoop

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt? Het bepalen van de waarde van je woning is vaak de eerste stap op weg naar een succesvolle verkoop. Waarom?

  • Je wilt gewoon een indicatie van de verkoopwaarde omdat je overweegt je woning te verkopen.
  • Je bent van plan een andere woning kopen, maar wat brengt je huidige woning eigenlijk op? Je wilt dus voordat je beslist een compleet financieel plaatje maken.
  • Heb ik overwaarde? Of staat mijn huis ‘onder’-water?

Waardebepaling: hoe werkt dat?

De makelaar komt bij jou huis om de waarde van jouw woning te bepalen. Ben je benieuwd hoe dit precies wordt gedaan? In onderstaande video vertelt makelaar Erik Bosman hoe een waardebepaling in zijn werk gaat.

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis via Beumer & Dirksen Garantiemakelaars of wil je een gratis waardebepaling inplannen? Vul dan het onderstaande formulier in of bel 0343-578866.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De cijfers spreken

Gemiddelde verkoopprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 342.181,-

Gemiddelde vraagprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 392.841,-

Gemiddelde verkooptijd in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 26